Werken bij De Peperklip

OBS De Peperklip heeft vacatureruimte voor:

  • Leerkracht onderbouw groep 1-2 (parttime/fulltime)
  • Leerkracht onderbouw (parttime/fulltime)
  • Leerkracht bovenbouw (parttime/fulltime)


Bij De Peperklip werk jij in een team met 40 collega’s. In 17 groepen met 380 leerlingen van wel 50 verschillende nationaliteiten. Jij brengt al die culturen samen! Zorgt dat leerlingen elkaar respecteren en begrip voor elkaar hebben. En bereidt ze voor op goed burgerschap.

De Peperklip is een gemengde openbare brede school, die een centrale plaats inneemt in de wijk Schiedam Oost. Er is vanuit de gemeente een duidelijke gebiedsvisie voor de wijk en is daarom volop in ontwikkeling. Er zijn mooie nieuwbouwprojecten en ook een nieuwe school ligt in het verschiet. We zijn als school meer dan een plek om te leren, het bieden van een veilig pedagogisch klimaat voor onze leerlingen zien we daarom als één van onze kerntaken.

We zijn als school sterk in het onderhouden van relaties met kinderen, ouders, de buurt en andere maatschappelijke organisaties.

Het team van de Peperklip kenmerkt zich door zijn professionaliteit en enthousiasme, we zijn voortdurend in ontwikkeling en alert op vernieuwing om ons onderwijs te optimaliseren.

Jij hebt lef, bruist van de energie en gaat geen uitdaging uit de weg. Een veilige thuishaven voor onze leerlingen, daar draag jij aan bij. Je staat voor iedereen open en zorgt voor rust & structuur. Wil je graag werken in een positief team dat met hart en ziel het onderwijs verzorgt? Ben je op zoek naar een uitdagende werkplek die volop in ontwikkeling is?  Heb je als leerkracht graag de autonomie om mee te denken over hoe we het onderwijs het beste kunnen vormgeven? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ik voelde mij meteen thuis bij de Peperklip. Er heerst een fijne en open sfeer. Het is team is fris, deskundig en weet van aanpakken! Kortom, een prettige plek om aan de slag te gaan in het onderwijs.” – Meester Bart

Aanvullend voor de leerkracht onderbouw

In de groepen 1/2 werken wij met basisontwikkeling. We vinden het belangrijk om zoveel mogelijk aan te sluiten bij de belevingswereld van onze kinderen.

Daarnaast gaan we dit jaar starten met Top VVE. Dit is een programma waarbij het centrale doel is om de taal- en denkontwikkeling van jonge kinderen te stimuleren door hun natuurlijke nieuwsgierigheid aan te spreken. De begeleiding wordt gegeven vanuit Vinci toponderwijs.

We zijn op zoek naar een administratief medewerker die: 

  • De (leerling)administratie bijhoudt. We maken hiervoor gebruik van Parnassys, bekendheid met dit systeem heeft de voorkeur;
  • De telefoon aanneemt, absenties bijhoudt en de agenda van de directie beheert;
  • Het administratieve deel van de inschrijvingen verzorgt;
  • Kleine huishoudelijke taken verricht zoals de keuken en de personeelsruimte bijhouden en de handdoeken en theedoeken wassen; 
  • Werkzaamheden ten behoeve van personeelszaken; verzuimadministratie en ondersteuning bij het maken van roosters; 
  • Werkzaamheden ten behoeve van de financiële administratie; registreren ouderbijdrage en coderen van facturen;
  • Onderhouden van contacten met OR en TSO ouders.

Echt echte verbinder, dat ben je.

Spreken deze woorden jou aan? Kom dan eens langs op De Peperklip. En wie weet ben jij straks onze nieuwe collega. En als extra: De Peperklip is een school die gebruik maakt van de arbeidsmarkttoelage. Dit betekent een leuke maandelijkse aanvulling op je salaris.

Reageren?

Mail je cv en motivatiebrief naar directie.peperklip@primoschiedam.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Feya van Dreumel, directeur De Peperklip, bereikbaar op 0104152685 of reageer direct via onderstaande knop:

Werken bij Primo Schiedam

Stichting Primo is de overkoepelende onderwijsorganisatie voor openbaar (speciaal) basisonderwijs in Schiedam. Op onze scholen zijn alle kinderen welkom, ongeacht hun onderwijsniveau of sociale, religieuze of culturele achtergrond. Wij geloven dat het juist deze afspiegeling van de samenleving is waardoor kinderen zich op de breedste manier kunnen ontwikkelen. Behalve aan kennis en vaardigheden besteden we daarom op al onze scholen aandacht aan deze diversiteit. Dit doen wij binnen een veilige, uitdagende en hoogwaardige leeromgeving waar onze leerkrachten centraal staan.

Andere vacatures van Primo Schiedam bekijken: