Werken bij De Peperklip

OBS De Peperklip heeft vacatureruimte voor:

  • Leerkracht bovenbouw (parttime/fulltime)
  • Onderwijsassistent (parttime/fulltime)

Jij hebt lef, bruist van de energie en gaat geen uitdaging uit de weg. Een veilige thuishaven voor onze leerlingen, daar draag jij aan bij. Je staat voor iedereen open en zorgt voor rust & structuur.

Bij De Peperklip werk jij in een team met 40 collega’s. In 17 groepen met 380 leerlingen van wel 50 verschillende nationaliteiten. Jij brengt al die culturen samen! Zorgt dat leerlingen elkaar respecteren en begrip voor elkaar hebben. En bereidt ze voor op goed burgerschap.

Het belang van taal, rekenen en begrijpend lezen: helemaal helder voor jou! Maar je ziet ook meerwaarde in een breed cultureel aanbod. Je omarmt vakken als techniek, muziek en drama. Maar ook gezonde voeding en beweging staan hoog in het vaandel. Waar zwemles niet ontbreekt. Betrekt ouders bij de school.

Echt echte verbinder, dat ben je.

Spreken deze woorden jou aan? Kom dan eens langs op De Peperklip. En wie weet ben jij straks onze nieuwe collega.

Reageren?

Mail je cv en motivatiebrief naar directie.peperklip@primoschiedam.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Feya van Dreumel, directeur De Peperklip, bereikbaar op 0104152685 of reageer direct via onderstaande knop:

Werken bij Primo Schiedam

Stichting Primo is de overkoepelende onderwijsorganisatie voor openbaar (speciaal) basisonderwijs in Schiedam. Op onze scholen zijn alle kinderen welkom, ongeacht hun onderwijsniveau of sociale, religieuze of culturele achtergrond. Wij geloven dat het juist deze afspiegeling van de samenleving is waardoor kinderen zich op de breedste manier kunnen ontwikkelen. Behalve aan kennis en vaardigheden besteden we daarom op al onze scholen aandacht aan deze diversiteit. Dit doen wij binnen een veilige, uitdagende en hoogwaardige leeromgeving waar onze leerkrachten centraal staan.

Andere vacatures van Primo Schiedam bekijken: