Werken bij De Peperklip

OBS De Peperklip heeft vacatureruimte en zoekt leerkrachten:

  • Leerkracht onderbouw
  • Leerkracht midden- of bovenbouw
    Werktijden in overleg (fulltime/parttime)

De Peperklip is een gemengde openbare brede school, die een centrale plaats inneemt in de wijk Schiedam Oost. Er is vanuit de gemeente een duidelijke gebiedsvisie voor de wijk en is daarom volop in ontwikkeling. Er zijn mooie nieuwbouwprojecten en ook een nieuwe school ligt in het verschiet. We zijn als school meer dan een plek om te leren, het bieden van een veilig pedagogisch klimaat voor onze leerlingen zien we daarom als één van onze kerntaken.

We zijn als school sterk in het onderhouden van relaties met kinderen, ouders, de buurt en andere maatschappelijke organisaties.

Het team van de Peperklip kenmerkt zich door zijn professionaliteit en enthousiasme, we zijn voortdurend in ontwikkeling en alert op vernieuwing om ons onderwijs te optimaliseren.

Wij zijn daarom voor het schooljaar 2021-2022 op zoek naar een enthousiaste en betrokken leerkracht voor de midden- of bovenbouw.

Wil je graag werken in een positief team dat met hart en ziel het onderwijs verzorgt? Ben je op zoek naar een uitdagende werkplek die volop in ontwikkeling is?  Heb je als leerkracht graag de autonomie om mee te denken over hoe we het onderwijs het beste kunnen vormgeven? Dan zijn we op zoek naar jou!

Interesse?

Mail je cv en motivatiebrief naar directie.peperklip@primoschiedam.nl. Jouw reactie ontvangen wij graag voor 7 mei aanstaande.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Feya van Dreumel, directeur De Peperklip, bereikbaar op 0104152685 of reageer direct via onderstaande knop:

Werken bij Primo Schiedam

Stichting Primo is de overkoepelende onderwijsorganisatie voor openbaar (speciaal) basisonderwijs in Schiedam. Op onze scholen zijn alle kinderen welkom, ongeacht hun onderwijsniveau of sociale, religieuze of culturele achtergrond. Wij geloven dat het juist deze afspiegeling van de samenleving is waardoor kinderen zich op de breedste manier kunnen ontwikkelen. Behalve aan kennis en vaardigheden besteden we daarom op al onze scholen aandacht aan deze diversiteit. Dit doen wij binnen een veilige, uitdagende en hoogwaardige leeromgeving waar onze leerkrachten centraal staan.

Andere vacatures van Primo Schiedam bekijken: